Kassa software

 

Wat vinden onze klanten?

 

De Klassieker Brummen


Wij gebruiken ESGARAGE nu bijna een jaar naar volle tevredenheid.
Alle functies zitten er in je kunt facturen en offertes mailen .
Je kunt uit het programma direct de klant een SMS sturen dat de auto klaar staat. Regelmatig is er een nieuwe update met een goede handleiding. Kortom een zeer goed programma dat zeker kan concurreren met programma’s
van soms duizenden euro’s

 

B&T Autoservice

www.btautoservice.be

 

Onze bevindingen over Es garage software.
Normaal geven wij nooit bevinden voor of over iets maar voor dit software pakket maak ik graag een uitzondering.
Ik wil het programma graag met 3 korte woorden omschrijven namelijk : Het is af.
Vroeger werkten we met een  onhandig software pakket het maken van facturen duurde uren een klant selectie maken voor mailingen duurde uren , verkoop facturen maken idem….
Nu met enkele klikken en de factuur komt uit de printer .
Wat ik het meest ongelofelijk vond was wel de prijs ik heb hier meerdere offertes gekregen van ander firma’s allemaal met een startsoftware pakket van ongeveer 3000€ en een maandelijkse bijdrage tussen de 100 en 200€ zonder sms module dan .En nu kost mij een volledig pakket dat af is , gebruiksvriendelijk is  maar 60€ op jaar basis. En wij Belgen staan dan sceptisch ten op zicht van de Nederlanders.

Het meest positieve  was dan ook ik had een Exel file met meer dan 10000 referenties van onze grossier met de verkoop prijzen  van hun onderdelen. Ik belde met de mensen van arj  (es garage software) om 20uur s ’avonds en een uur later zaten deze artikelen in mijn programma.

Tevens heb ik  een kost dat ik uitspaar aan herinneringen en advocaat kosten,… Dankzij de sms module . Als de wagen klaar  is  maak   we de factuur en sturen een bericht via ja het programma  naar de klant met de melding  de wagen klaar is en het factuur bedrag  zoveel is . De klant kan bekomen van zijn factuur, minder discussies aan de balie en factuur wordt betaald.

Ik heb miss. 2 kleine puntjes maar verwacht dat men hier in de toekomst zal aan werken , namelijk de integratie van de Belgische postcodes en eventueel een samen werking met carpass in België , want wij moeten aan deze organisatie de km stand van iedere wagen die binnen geweest is in de werkplaats doorgeven.

Maar eigenlijk hebben we niets dan lof

 

Garage Le Mecano

www.lemecano.nl

 

Sinds 4 jaar werk ik in mijn autobedrijf met ES Garage. Het bevalt me uitstekend, niet in de minste plaats vanwege de prima hulp die ik via email of telefoon krijg als ik iets niet snap of een probleem heb. Het programma is precies toegesneden op de behoeftes van mijn kleine autobedrijf. Het is makkelijk om mee te werken en er zijn regelmatig updates waarbij er weer nieuwe functies bijkomen. De prijs die ik per jaar betaal is alleszins redelijk.

 

 

The Scootershop

www.thescootershop.nl

 

Ik werk sinds begin dit jaar met ES garage en het is een wereld programma !! Een hele verademing qua klantenbestand, factureren, administratie, voertuigen en artikelen.Ook makkelijk te koppelen aan een streepjescode scanner en printer. Service is ook uitmuntend, en dat alles voor een bedrag van een paar arbeidsuren per jaar !!

Heb er al meerdere op geattendeerd die er nu ook lyrisch over zijn!!

 

 

Smulders car expert

www.smulderscarexpert.nl

 

Wij Smulders car expert werken met usefulsoftware vanaf 2009 , wij zijn zeer te spreken over de begeleiding en het gemakt van het es garage sofware progamma. wij zullen een blijvende klant blijven als deze mensen zo blijven werken en met ons blijven meedenken.

 

 


Autobedrijf Wijdeven

www.wijdevenautos.nl

 

Wij gebruiken de garagesoftware nu bijna een jaar en zijn zeer tevreden met dit produkt.De service is ronduit goed, problemen zijn snel opgelost.Regelmatig komen er gratis nieuwe updates en die zijn ook erg gemakkelijk door te voeren. Dus al met al een gunstig geprijsd software pakket voor ons bedrijf!

 

 

Efendi Auto’s

www.efendiautos.nl

 

Het Programma Esgarage gebruiken wij nu 3 Jaar naar alle tevredenheid. Het is een eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijk programma wat regelmatig voorzien wordt van update’s en aanvullingen.

 

 

Autobedrijf Ruud Mulder

www.autobedrijfruudmulder.nl

 

Fijn en zeer gebruiksvriendelijk garage progamma waar iedereen mee kan werken. De prijs en service zijn uitstekend!

 

 

Twigt Trucks BV

www.twigttrucks.nl

 

Al geruime tijd waren wij op zoek naar werkplaats facturatie systeem wat gebruiksvriendelijk werkt, overzichtelijk is en facturatie historie heeft. Alle systemen welke aangeboden werden waren gekoppeld aan een maandabonnement van honderden euro's op jaarbasis. Dit paste ons als middengroot garagebedrijf niet. Na het nodige zoekwerk stuitte wij Usefulsoftware. Voor ons het alles omvattende programma.
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, makkelijk in de omgang en voor deze tijden zeer belangrijk, het is goedkoop. Goede back-up en online ondersteuning bij probleem gevallen.

 

 

AutoKafoe

www.AutoKafoe.nl

 

We gebruiken Usefulsoftware gedurende 3,5 jaar naar alle tevredenheid.Het werkt voor ons bedrijf heel prettig. Uitgebreid genoeg en betaalbaar. Ook is de hulp op afstand prima!

Regelmatig een Up-date voor verbeteringen en meer nieuwe zaken die het alleen nog makkelijker maken. Dus kort gezegd, zeer tevreden!

 

Pims Fietsen

www.pimsfietsen.nl

 

Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen fietsenzaak op de westerkade. Ik was op zoek naar een goed en betaalbaar kassa programma.Via een goede vriend ben ik bij ESGARAGE gekomen , en tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden .

 

 

Autoservice Valentijn

www.autoservice-valentijn.nl

 

Garage software es werkt super
zeer gemakkelijk,overzichtelijk in gebruik, iedereen kan hier mee omgaan geen moeilijke cursussen nodig zoals bij andere software programma's en kom je er zelf niet uit dan hoef je maar te bellen en ze helpen je gelijk ook kunnen ze na inloggen  met je meekijken om je verder te helpen En wat ook belangrijk is, voor een leuk bedrag toch een compleet sijsteem.

Wij werk er nu 2 jaar mee en zijn zeer tevreden heb zelf al mijn
onderdelen er ingezet inkoop en verkoop prijzen er bij
zeker voor de jaar balans is het gemakkelijk je kopieert al je artikelen
naar Excel en selecteer je inkoop zo heb je gelijk je voorraad balans
hoef je alleen maar je voorraad te tellen en kan het zo naar je
accountant

zo heb ik ook verschillende groepen aangemaakt voor materialen,
onderdelen en arbeidsloon zo kan ik gelijk in een oogopslag zien bij
omzet wat ik bv met mijn olie, apk, accu's, wissers en arbeidsloon per
monteur  aan omzet gerealiseerd heb

ook werkt de offerte instelling zeer gemakkelijk zo kun je een offerte
maken voor een klant
deze kun je weer naar boven halen als de offerte uitgevoerd mag worden,
en is gemakkelijk door een klik om te zetten naar een factuur dit
scheelt veel werk.

Zo kun je ook gemakkelijk met een sms vanuit je klanten bestand de klant
een sms sturen dat de auto weer klaar staat dit scheelt ook veel tijd,
bellen kost al gauw minimaal 3 minuten
en de klanten zijn hier zeer positief over
nu worden ze niet lastig gevallen op hun werk,
een sms kunnen ze altijd bekijken wanneer ze tijd hebben.

 

Garage Bolle John

www.bollejohn.nl

 

Ik gebruik nu 3 jaar esgarage naar tevredenheid en kan het aan iedereen aanbevelen En de service van dit bedrijf is zeergoed Als er iets is of dat ik hulp nodig heb 1 e-mail is voldoende en wordt gebeld en het wordt opgelost Blijf het zeker in de toekomst gebruiken!

 

 

Scooter Service Rotterdam

www.scooterkopen.nu

 

uw programma is ontzettend fijn om mee te werken en als we met een vraag zitten krijgen krijgen we daar snel antwoord op.ga zo door !

 

 

Tommy's Garage

 

Het Programma Esgarage gebruiken wij nu 3 Jaar naar alle tevredenheid. Het is een eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijk programma wat regelmatig voorzien wordt van update’s en aanvullingen.

 

 

Autobedrijf Rayan Kramer


Sinds aantal jaren maken wij als Autobedrijf  gebruik van ESGARAGE (Easy Garage). De naam zegt het al! Dit programma is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Met name het knopje OMZET. je kan gelijk kijken hoe je er voor staat per dag, maand, kwartaal of jaar. Het klantenbestand direct inzien en gelijk contact opnemen per telefoon via mail of per SMS. Tevens kunnen wij met dit systeem de APK-keuring van onze klanten in de gaten houden door middel van een melding bij het opstarten van dit systeem in de ochtend zodat wij gelijk hierop kunnen reageren (via mail , telefoon of SMS)en onze klanten hierop attenderen/informeren .

 

De Crew is ook heel erg hulpzaam, als ik met een probleem zit! stuur ik een mail en binnen een mum van tijd zitten ze al op je scherm mee te kijken van afstand echt GEWELDIG!!!  Geen mannetje die wordt gestuurd met gigantische voorrijkosten en hoge arbeidslonen.

 

Echt een aanrader voor elke onderneming…

 

 

Autobedrijf de Vlasroot

www.devlasroot.nl

 

Voor ons Autobedrijf vinden wij ESgarage heel goed werken.Het is gebruiksvriendelijk, je kunt apparte werkplaatsfacturen en verkoopfacturen maken. onderdelen aanmaken en opzoeken gaat heel gemakkelijk. Hetzelfde voor het aanmaken en opzoeken van klanten.
Dit is het enige programma voor de autobranche waar je alles mee kan en toch betaalbaar is. De feedback is ook goed, er word snel op e-mail vragen gereageerd, zodat je snel verder kan. Wij zijn heel tevreden.

 

 

English Classic Car Rebuild     

 

De bevindingen naar het programma EsGarage zijn zeer goed.Ben zeer tevreden ondanks dat het nog steeds in ontwikkeling is. En zou erg blij zijn als er een koppeling met een grossiersysteem

Toegevoegd zou worden t.b.v. onderdelen en prijzen. Wat de support betreft ben ik ook zeer tevreden contacten zijn vlot en Als het nodig is wordt er op afstand snelle hulp verleend.

 

 

Pro Bikes Buysen BVBA

www.probikes.be

 

Sinds 2010 gebruiken wij de espos software voor onze fietsenwinkel, wat voor
ons de doorslag geeft zijn de ruime mogelijkheden voor de beperkte prijs.
Zo gebruiken wij sinds kort de garage versie, waarin we dan de nieuw verkochte fietsen (zoals je normaal met auto's zou doen) inboeken met een
apk datum na 3 maanden, hierdoor krijgen wij een melding als de klant op
1ste gratis controle dient te komen.
Wij kunnen afhankelijk van de klantengegevens, dan direct vanuit esgarage
een mail, sms of brief verzenden naar de klant. Na deze initiële apk, zetten
we de apk datum na 1 jaar, zo behouden we contact met de klant. Ook laat het
ons toe om voor bepaalde klanten, de apk datum bv. In de winter te plannen,
zodat niet iedereen tijdens het drukke voorjaar komt.

Verder is het overzicht van de omzet belangrijk voor ons, we houden dit
graag zeer overzichtelijk. Zo zijn we nu ook bezig om verschillende soorten
fietsen en onderdelen te creëren, zodat we weten waar we nog kunnen
bijsturen als winkel.

Wat voor ons ook heel belangrijk is, is dat als we een vraag sturen via
mail, we bijna altijd binnen de 24 uur een afdoende antwoord hebben. Dikke
pluim voor de backoffice.

Al deze zaken maken esgarage voor ons een beter product dan een standaard
programma voor de fietsenbranche, waarin wel alle inkomende leveringen van
de leveranciers automatisch ingeboekt worden.

Ook de eenvoudige layout is voor ons een pluspunt, daardoor hoef je zelfs
niet dagelijks met het programma te werken om aan de kassa te staan.
Als ook is de agenda functie simpel te gebruiken.


Garage Splint Huizen

 

Super en betaalbaar progamma
Een aanrader voor elke eenmanszaak

 

 

Jos de Ree autoservice BV te St. Nicolaasga

 

 

Wij werken sinds eind 2009 met ESGARAGE en zijn enthousiast over de mogelijkheden van dit programma.

Het is verstandig om een korte introductie (cursus) te volgen, bij voorkeur vlak voordat je zelf met het programma aan de slag gaat.

Verder is het weken met het programma eenvoudig en overzichtelijk.

Ook heb je alle mogelijkheden om facturen en brieven naar eigen inzicht te ontwerpen.

Bijzonder tevreden zijn we over de ondersteuning; als we vragen hebben worden ze vlot en duidelijk beantwoord.

 

 

Van Der Meulen Auto's 

www.meulenauto.nl

 

Een fijne partner om mee samen te werken . Gebruiken het programma nu reeds 3 jaar en zijn heel tevreden.
Voor de kleine bijdrage per jaar is het voor ons een overzichtelijk en helder programma. Steeds weer komen er functionaliteiten bij en wordt e.e.a. geoptimaliseerd.
Het verzenden van de facturen per E-mail is voor ons een waardevolle toevoeging. Zelfs op individuele vragen wordt waar mogelijk voorzien in een oplossing.

 

Autotechniek Zeist

www.autotechniekzeist.nl

 

Toen wij met onze autogarage begonnen zijn we op zoek gegaan naar een goede, makkelijk te gebruiken en betaalbare software waarmee we facturen konden maken. Na lang zoeken en vergelijken hebben we gekozen voor EsGarage. We gebruiken de software nu ongeveer 3 maanden en zijn tot dusver zeer tevreden. Het voldoet aan onze wensen met een zeer gunstige prijs. Het allerbeste vinden wij de ondersteuning die we hebben gekregen van ARJ-Software. We kunnen EsGarage aan iedere garagehouder aanbevelen.

 

Auto Valente

www.autovalente.nl

 

Ook wij bij auto Valente zijn zeer tevreden over het factureringsprogramma Es Garage
Wij gebruiken het nu ruimschoots anderhalf jaar naar volle tevredenheid.
Het is een zeer gebruiksvriendelijk programma waar iedereen mee om kan gaan. Je hoeft er geen speciale scholing voor te hebben, het wijst zichzelf. Ook het veranderen van het btw percentage was super geregeld met bijbehorende goede uitleg.

Ook de prijskwaliteit verhouding is zeer gunstig. Waarom een duur programma gebruiken als het ook op deze manier kan. Word je kostprijs naar de klant ook beter van en dit versterkt dan natuurlijk weer je concurrentiepositie tov collega bedrijven.

Arj software.. Bedankt voor de goede zorgen.

 

B&T Autoservice

www.btautoservice.be

 

Ik gebruik nu 1 jaar ESGARAGE software. 

Ik heb met meerdere soorten software voor facturatie gewerkt maar vind ESGARAGE.

toch wel 1 van de makkelijkste en de goedkoopste software die er is. 

Je betaald 1 vast bedrag per jaar zonder extra abonnementen en daar krijg je ook nog gratis updates bij. Het is een goed werkend en begrijpbare facturatie programma waar iedereen mee overweg kan.

 

Cycle-Shop Groningen

www.postmafietsen.nl

 

Tja,,,,,,

En dan (najaar 2009)  ga ik opzoek naar een nieuwe wijze om de winkel te automatiseren.
Na veel zoeken vind ik dan ESgarage.
Eerst samen met enkele concurrenten van Esgarage de demo gedownload en geinstalleerd.
Weken lang deze programma's naast elkaar getest in de avonduren.
Na enig overleg over voor mij handige aanpassingen, die ook worden uitgevoerd, het programma geinstalleerd in onze winkel.
Na verloop van tijd zijn 5 collega's van mij ook gestart met ESpos (het oude ESgarage).
Sinds een halfjaar werk ik in onze beide  winkels met ESpos.
Helaas is er geen filiaal optie zodat beide winkels autonoom van elkaar draaien.
Dit heb ik opgelost door met dropbox te werken zodat ik thuis bij de boekhouding beide winkels naast elkaar kan zetten.
Verder staat er achter het geheel een boekhoudprogramma, maar dat werkt voor mij nog niet naar behoren, hier word aan gewerkt dus afwachten.

Mijn beoordeling van ESpos:
Backup via dropbox een 10.
Functionaliteit een 9
Eenvoud een 9
Ondersteuning een 8
Look & Feel een 9
Opnemen van "mijn eigen" ideeen een 7
En bijna bomproof (programma crasht bijna niet) een 7.5
Prijsstelling een 9.5
Boekhoudprogramma een 5
Makkelijk onder de knie te krijgen een 8

Kortom overall een dikke voldoende, zeker aan te bevelen om je winkel(s) te automatiseren.

Albert Postma, Cycle-Shop Groningen.

Autobedrijf Jos Priem

www.jospriem.nl

 

Esgarage is voor ons een prima software programma. Het is eenvoudig en makkelijk aan te passen naar je eigen behoeftes. Echt een aanrader en zeer betaalbaar!

 

Ook een reactie plaatsen op onze vernieuwde website? Via contact kunt u ons uw reactie sturen.